Телефон за контакти: phone-icon 0879 20 20 13
Полезни уреди | Цени | Намаления | Продукти

Безплатна доставка над 99.00лв!

0 продукта 0.00лв.

Полезни уреди Вижте всички продукти

В онлайн магазин Babytown ще намерите голямо разнообразие от  от продукти за дома, сред които със сигурност ще откриете това, от което имате нужда за лесното отглеждане на вашето бебче. Можете да минете и без тях, но с тези уреди приготвянето на храна и претоплянето й става много лесно. В тази категория ще откриете различни уреди полезни както за малкото бебе така и за майка му - овлажнители, нагреватели, стерилизатори, термометри, кантарчета и т.н.

С помоща на нагревателя затоплянето на изцедена кърма или бебешка храна става лесно, бързо и безопасно.Някои от моделите са подходящи както за дома така и за пътуване с автомобил.

През първите  месеци от живота на бебето  имунната му система е много слаба.  Затова се налага да ограничим до  максимална степен контакта на бебето с вредни микроорганизми. Целта на стерилизацията е точно такава. С нея шишета и бибероните на малчугана са предпазени.

Когато бебето спи в другата стаята, родителите са по-спокойни, ако могат да чуят кога то се събужда, плаче или е неспокойно в съня си. Всеки бебефон се състои от две части - предавател, който се намира в стаята на бебето и улавя звука оттам, и приемник (т.нар. родителско устройство), които предава уловения сигнал. С този уред мама винаги ще е спокойна докато върши своята домакинска работа.

Днес на пазара има изобилие от различни видове термометри: живачни, електронни и инфрачервени, контактни и безконтактни, сменяеми и еднократни. И всеки си има своето предназначение и предимства.

Сухият въздух увеличава броя на частиците, които се движат около нас в дома ни, а овлажненият въздух предотвратява движението им. Вдишването на сух въздух прави усвояването на кислорода и пренасянето му в организма ни, по-трудно. Сухият въздух причинява дискомфорт не само на нас, но и на нашите бебчета. Подходящото овлажняване намалява количеството на прах във въздуха и изсъхването на дихателните пътища, което влияе върху дишането и съня на малкото човече, доволното бебе спи по-добре, осигурявайки спокойни нощи на всички у дома.

След раждането всяко едно бебе трябва да приема определено количество храна.Кантарчето за кърмещите мами е полезно, ако държите да следите приема на кърма,по този начин вие винаги ще сте спокойни,че вашето бебе наддава достатъчно.Кантарчето измерва през 5 грама, което позволява да се следи количеството на поетата от бебето храна - особено важно в първите месеци след раждането, когато се кърми.Някои от кантарчетата могат да се използват като обикновена везна за домашни нужди. Бързо, лесно и изключително точно измерват теглото на Вашето дете.       


Виж още

Категории

Всички марки в Полезни уреди

ТОП Марки в Полезни уреди

ТОП Категории в Полезни уреди


В тази категория сме подбрали уреди полезни за бебето и неговите родители. Всички уреди  на бебето трябва да се пазят чисти, защото това е изключително важно за неговото здраве. С тях отглеждането на малкото Ви съкровище ще бъде изключително лесно.