Телефон за контакти: phone-icon 0879 20 20 13
Столчета за кола | Цени | Намаления | Продукти

Безплатна доставка над 99.00лв!

0 продукта 0.00лв.

Столчета за кола Вижте всички продукти

Използването на столче за кола е задължително още от раждането на детето. Детските столчета са изработени така, че да намалят до минимум неприятните последствия при транспортен инцидент. Те са предназначени, както за новородени, така и за по големи деца до 12 годишна възраст. Изработени в различен дизайн, съобразени с всички изисквания, както на родителите, така и на децата. Избраното от вас столче трябва да съответства с възрастта и килограмите  на детето, така че то да се чувства комфортно, а пристягането да не предизвиква затруднение, в този случай можете да сте сигурни, че сте направили правилния избор.

В онлайн магазин Babytown.bg ще намерите голямо разнообразие от модели, цветове и марки на детски столчета за кола подходящи за различни възрасти. 

Виж още

Категории

Всички марки в Столчета за кола

ТОП Марки в Столчета за кола

ТОП Категории в Столчета за кола


Столчетата за кола осигуряват на детето максимална безопасност и комфорт по време на път. Те са удобно за пътувания на кратки и дълги разстояния. В тази категория сме подбрали специално за вас  различни видове, марки и модели столче с различни цветове.