Телефон за контакти: phone-icon 0879 20 20 13
Lorelli - продукти от Столчета за кола | Цени | Намаления | Продукти

Безплатна доставка над 99.00лв!

0 продукта 0.00лв.

Филтри

Избрани филтри
  • Марка:
    Lorelli x
Изчисти филтрите

Lorelli - продукти от Столчета за кола

В Столчета за кола Lorelli ще намерите продукти като: Стол за кола Lifesaver Lorelli 2017, Столче за кола Junior Lorelli 2017, Седалка за кола Lorelli Venture 2017.

За удобството и спокойствието на родителия и най-вече за безопасността на детето е задължително използването на столчета за кола. Те представляват малки седалки, които се прикрепят в колата. Съобразени са с теглото и ръстта на детето, обезопасени са с колани, които осигуряват комфорта на детето, така то няма да се търкаля по големите седалки по време на завои или рязки спирания.

Весели и свежи десени ще откриете с продуктите на  Lorelli.От най дребния аксесоар или играчка до наистина сериозните покупки за бебето или детето Lorelli е продуктът , които искате в дома си.. Пазарувайте продукти онлайн на цени от 60 до 76лв.
Виж още

Има различни видове седалки, такива, които се поставят в колата и са предназначени да стоят там и такива, които имат дръжка и детето лесно се взема от колата директно със столчето. Това е стока, с която трябва да се сдобиете редом с креватчето и бибероните.

За Вас тук в Babytown.bg сме подбрали  цялото  разнообразие от бебешки и детски стоки на Lorelli  с изключително достъпни цени и  с гарантирано качество.Богатото разнообразие от модели и цветове ще радва и деца и родители.