Телефон за контакти: phone-icon 0879 20 20 13
За хранене | Цени | Намаления | Продукти

Безплатна доставка над 99.00лв!

0 продукта 0.00лв.

За хранене Вижте всички продукти

Правилното хранене и възпитанието на децата са двете най - важни осъзнати задължения на родителите. С раждането на малчуганите, започват и грижите за тяхното хранене от което зависи здравето, растежа и развитието на децата. 

Храненето трябва да бъде приятно  както за децата така и за родителите им. Когато дойде време за хранене, забравете всичко друго и отделете цялото си време и внимание. Проявете повече търпение когато Вашето мъниче започне да се учи да държи лъжичката си само и да се опитва да се храни само. За тази цел трябва да изберете удобни и забавни за Вашето съкровище прибори. 

Babytown.bg  предлага за своите малки клиенти и голяма гама млека, пюрета, каши, биберони, шишета и прибори - всичко нужно за безпроблемно и лесно хранене за деца от всички възрасти.

Майчината кърма е най - добрата храна за всяко новородено, но не всяка майка има достатъчно кърма за да нахрани своята рожба. За това ние сме подбрали различни видове адаптирани млека от различни марки. 

В нашия магазин има голям избор от пюрета - зеленчукови, местни или плодови, които осигуряват на Вашето дете всички витамини и хранителни вещества нужни за здравословното му развитие.

Плодовите и млечните каши са подходящи за закуска след 4 тия месец. Готови са за консумация - вкусни са както топли така и студени.

Виж още

Категории

Всички марки в За хранене

ТОП Марки в За хранене

ТОП Категории в За хранене


В онлайн магазин babytown.bg ще откриете голямо разнообразие от бебешки млека, пюрета и каши подходящи както за новородени така и за по- големи деца. Ние предлагаме и различни шишета, биберони и прибори с които храненето ще е истинско забавление.